Lev Livet Levande

Efter vårens succé släpper vi nu biljetter till höstens föreläsningar - Lev Livet Levande.

Lev Livet Levande handlar om autenticitet, sårbarhet, lust, glädje, hopp, lycka i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet.

Välkommen att lyssna på Christer Olsson i hans nya föreläsning. Upplev hans unika förmåga att förklara hur vi kan leva livet levande. Hans sunda förnuft, genuinitet, karisma och förmåga att sätta fingret på det som är viktigt tar oss rakt in i kärnan av vad vi som människor behöver för att leva och må bättre.

Om att vara genuin, sårbar, tacksam – finna hopp, lust, mening och glädje i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet. I september 2021 vände hela hans liv upp och ner. I sin nya föreläsning berättar han generöst om sin resa genom sorg, saknad och den nya verklighet han stod inför. Också om hur han fokuserar på rätt saker. Christer tycker att det är viktigare än någonsin att se Livet som ett Tillsammansprojekt.

Kom och omfamnas av klokskap, skratt, igenkänning, beröring och gå därifrån med hopp, energi och livsglädje. Vem tar du med dig?

Omslag_1920x1080 (4)

Boka din plats

Föreläsningen kommer att äga rum i Stockholm 14 November och i Göteborg 16 November 2023. Nedan finner du mer information om respektive ort, tid och plats. Föreläsningen är 3 timmar inkluderat en paus på 30 minuter.
Reservera era biljetter redan idag.

Stockholm 14 November kl 18.00-21.00

Oscarsteatern -Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm

Göteborg 16 November Kl 18.00-21.00

Lorensbergsteatern - Karl Gerhards Plats 1, 412 53 Göteborg

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Nu känner han att det är viktigare än någonsin att dela med sig av sin historia och det han upplev senaste åren. Christer är så glad att återigen inta scenen med denna nya öppna föreläsning. Där han hoppas kunna så några Tankefrön hos dig om vad som är viktigt på riktigt.