TILLSAMMANS - i tre månader för att lyfta ditt ledarskap till nästa nivå, tänk tanken och känn känslan. En exklusiv resa som endast startar två gånger per år - LedarLyftet.

Tillsammans med oss tränar du de senaste och mest kraftfulla verktygen för att leda dig själv och andra, allt baserat på vetenskap. Vi är främst sociala varelser som laddar eller tömmer energi under olika förutsättningar. Samtidigt som varje människa är unik, har vi mycket gemensamt. Christer Olsson och Bodil Jonason delar sina bästa tips och erfarenhet för organisationsutveckling och ledare.

Det finns några platser kvar till utbildningen med kursstart 13 september. Du ansöker genom att sända ett mail till info@kandidata.se

 

Kandidata

Kandidata är ett konsultföretag specialiserat på utveckling, utbildning, tester och personbedömningar. Verksamheten står på vetenskapligt bevisade teorier kryddat med personlig erfarenhet om hur man når hållbar framgång. Företaget verkar internationellt och är störst i Norden på Emotionell Intelligens med över 500 coacher och HR-specialister certifierade av dem. Kunderna är några av Sveriges mest välrenommerade organisationer och företag, gemensamt är att de identifierar mänsklig potential och utvecklar ledarskapet.

LedarLyftet är en av utbildningarna som erbjuds av Kandidata där Christer och Bodil har ett delägarskap.

runt-bordet_d4_5393 (1)