Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och därmed inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och verktyg skapar Christer konkreta förändringar i vardagen, på jobbet och i relationer.

Han arbetar med organisationer oavsett storlek. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska bli en mer Prövande, Lärande och därigenom Levande människa.

Hur vill du leva ditt liv? Lev Livet levande // Christer Olsson

Hemsidan 3jpg
LLL 8jpg
LLL21

Aktuella Rubriker

  • Låt oss prata om det som är viktigt på riktigt - Lev Livet Levande
  • Sårbarhet som styrkefaktor
  • Vågar du som ledare visa dig sårbar, pålitlig och trovärdig? - Autentiskt Ledarskap behövs
  • Våga veckla ut dig - frigör din omedvetna potential
  • Tillsammansprojektet - nyttan att vara omgiven av olikheter

Live eller Digitalt? - Du väljer

Christer var en av de första att totalt ställa om till digitala föreläsningar.  Han anlitade en TV producent för att anpassa allt till de nya förutsättningarna. Nu har han genomfört över 100 digitala föreläsningar med unika utvärderingar.

Sagt om Christer Olsson - Referenser

”Inför ett omfattande förändringsarbete på vårt lokalkontor valde vi att ta hjälp av Christer Olsson. Han hjälpte oss med sitt självklara bondförnuft att landa i medvetenhet som lämnade sällsynt tydliga avtryck i hela gruppen.”

Gabriella Norberg, platschef - Atea

”Christer är genuin och en av de finare personligheterna jag någonsin mött. Därutöver är han en föreläsare och inspirationskälla i världsklass, som hjälpt både mig personligen och K-Fastigheters medansvariga att ständigt nå nya högre nivåer både privat och organisatoriskt”.

Jacob Karlsson , VD K-Fastigheter

”Ledarskapsutbildning enligt mig handlar om att jag vill utveckla och överföra (vår) kultur och sätt att vara och tänka, värderingar och arbetssätt. Jag väljer bort generella ledarskapsprogram eller önskemål om individuella till förmån för ledarskapsdagar tillsammans med Christer Olsson där vi diskuterar ledarskapsdilemman som chefer upplever, delar erfarenheter och insikter och utvecklas och lär genom varandra. På så vis bygger vi tillit genom att chefer vågar visa sina svaga sidor eller dilemman som några förmodligen redan upplevt men det kan givetvis även vara helt nya dilemman. I övrigt är ledarskap enligt mig inget annat än sunt bondförnuft och att inte krångla till det vilket alltför många enligt mig gör.
Christer har i hög grad bidragit till vår utveckling genom att han gett oss enkla och konkreta verktyg och tankemönster som vi relaterar till i vardagen.”

Carl Vikingsson, CEO - Sigma Technology

”Christer Olsson berör - full av sunt förnuft, humor och kloka ord”

Lars Rhodin, Managing Director -
The Swedish Club

Genom sin klarsynthet, sunda förnuft och sin gedigna kompetens,  levererar Christer med ett helhjärtat, brinnande, unikt engagemang samt med en sann passion sina budskap. PGA och golfen haft fördel att ha med Christer vid många av våra events. Christer har blivit en naturlig del i vårt arbete med att utveckla de yrkesverksamma inom golfen. Han har genom åren gett både inspiration och många praktiska verktyg som stärkt, hjälp och utvecklat våra verksamheter.

Johan Hampf, VD PGA of Sweden