Allting i livet är antingen under utveckling eller avveckling. Den som står still i en värld som ständigt rör sig kommer snart att hamna efter. Därför är vilja, utveckling och ständigt lärande otroligt viktigt för vår lycka och framgång.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar. Att behålla är en farlig strategi.

”Vi läcker vad vi tänker. Faktum är att vi läcker som såll. Det är därför du skall säga vad du tänker, inte tänka på vad du säger. När du säger vad du tänker blir du äkta i ditt sätt att interagera med andra, det skapar trovärdighet som bygger förtroende. Det handlar om att vara på sant.”

Referenser

Inför ett omfattande förändringsarbete på vårt lokalkontor valde vi att ta hjälp av Christer Olsson. Han hjälpte oss med sitt självklara bondförnuft att landa i medvetenhet som lämnade sällsynt tydliga avtryck i hela gruppen.
Gabriella Norberg, platschef - Atea

”Christer Olsson berör - full av sunt förnuft, humor och kloka ord”
Lars Rhodin, Managing Director - The Swedish Club

”Ledarskapsutbildning enligt mig handlar om att jag vill utveckla och överföra (vår) kultur och sätt att vara och tänka, värderingar och arbetssätt. Jag väljer bort generella ledarskapsprogram eller önskemål om individuella till förmån för ledarskapsdagar tillsammans med Christer Olsson där vi diskuterar ledarskapsdilemman som chefer upplever, delar erfarenheter och insikter och utvecklas och lär genom varandra. På så vis bygger vi tillit genom att chefer vågar visa sina svaga sidor eller dilemman som några förmodligen redan upplevt men det kan givetvis även vara helt nya dilemman. I övrigt är ledarskap enligt mig inget annat än sunt bondförnuft och att inte krångla till det vilket alltför många enligt mig gör.
Christer har i hög grad bidragit till vår utveckling genom att han gett oss enkla och konkreta verktyg och tankemönster som vi relaterar till i vardagen.”
Carl Vikingsson, CEO - Sigma Technology