I en ständigt föränderlig värld måste vi idag våga vara mer prövande lärande och därigenom levande. Detta genom att vara transparenta, genuina och sårbara. De lyckligaste är de som trots livets utmaningar förmår att vara tacksamma och finna hopp, lust, mening och glädje i livet. Lycka är nämligen inte en tillfällighet lycka är en färdighet som utgår från din och min förmåga att se det du har och inte det du inte har.

Det har aldrig tidigare varit så tydligt och viktigt för Christer som nu att se Livet som ett Tillsammansprojekt. Ensam är vi inte starka. Kan vi se varandras olikheter och styrkor och arbeta tillsammans kan vi nå makalösa resultat.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och verktyg skapar han konkreta förändringar i vardagen, på jobbet och i relationer. Christer arbetar med organisationer oavsett storlek och är coach till några av de mest erfarna ledarna men coachar också ett antal av våra mest framgångsrika unga entreprenörer.

Under åren har Christer skrivit ett flertal mycket uppskattade böcker;

  • Vart är Du på väg – Och vill du dit?
  • Du läcker vad du tänker
  • Du lever så länge du lär - från veta till göra
  • Skolcoachboken
  • Våga veckla ut dig och frigör din omedvetna potential
  • Bron Mellan Två Liv (2023)

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska bli en mer Prövande Lärande och därigenom Levande människa.

"Hur vill du leva ditt liv? Lev Livet Levande" // Christer Olsson

2023-11-18 19_56_09-fotolisas.pixieset.com_christerolsson_urval1_ (4)

Utmärkelser

2023-05-09 09_18_11-E-post - Info - Outlook
logo rbg 2019 125 x 123
close-guld
topp1002023
topp100-forelasare
Topp_100cirkel_blue2020.indd
Topp_100cirkel_blue2020.indd
eventeffect01
chefsnatverk01
talarpriset01