Kandidata identifierar talang och utvecklar ledarskap

Kandidata är ett konsultföretag specialiserat på tester, personbedömningar, ledarutveckling och utbildning.

Verksamhet bygger på vetenskapligt bevisade teorier från Emotionell Intelligens, Neuroscience, Personlighet och data från Gallup för hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer. Vi mäter och utvecklar förmågor och potential hos individer och grupper. Tillsammans med dig skapar vi framgång, trivsel och lönsamhet.

Företaget verkar internationellt och är störst i Norden på Emotionell Intelligens med över 500 coacher och HR-specialister certifierade av dem. Kunderna är några av Sveriges mest välrenommerade organisationer och företag, gemensamt är att de identifierar mänsklig potential och utvecklar ledarskapet.

Bolaget ägs av Christer Olsson samt av Bodil Jonason, exekutiv coach och neuroscience-coach som laddar bra känslor.

Under 2021 förvärvade Kandidata en del i HUCAMA AB som stödjer organisationer med talent management och bedriver forskning inom prestation och personlighet.

Morgonkaffe

Gör som 100-tals HR-chefer och ledare och delta på Morgonkaffe.
Christer och Bodil reflekterar över ett nytt aktuellt ämne varje gång och delar med sig av sina reflektioner och erfarenheter. Morgonkaffe sker live med dig en gång i månaden via Zoom.

Sedan Bodil Jonason och Christer Olsson drog igång live-samtalet "MorgonKaffe" där de samtalar om ledarskap i all enkelhet har det blivit en mycket uppskattad styrketår. Idag är vi närmare 800 anmälda varje gång.

För mer info om kommande tillfälle och anmälan gå vidare här

test1

Ta ditt ledarskap till nästa nivå - LedarLyftet

LedarLyftet är en av våra mest uppskattade utbildningar och där vi får fantastisk återkoppling av våra deltagare.
Med LedarLyftet utvecklar du ditt ledarskap och får verktygen till att engagera, motivera och coacha dina medarbetare, samt hur du skapar en stark teamkänsla där alla strävar mot samma mål.

Visste du att lärande och insikter blir som mest kraftfullt när det sker tillsammans med andra – och över tid?
Just därför har vi valt att LedarLyftet är en tre månaders lång ledarskapsutbildning, där du tillsammans med andra får fylla på med kunskap och inspiration blandat med egna övningar i vardagen. I LedarLyftet kommer du att träffa andra ledare som du kan utbyta erfarenheter och nätverka med. Kursledare är Bodil Jonason och Christer Olsson.

Anmäl ditt intresse till nästa kursstart och få mer information - LedarLyftet

Bodil2