Framgång genom talangidentifiering och ledarskapsutveckling

Tillsammans med dig skapar vi framgång, trivsel och lönsamhet. Vi mäter och utvecklar förmågor och potential hos individer och grupper. Vårt företag har en internationell räckvidd, är största i Norden inom Emotionell Intelligens, med över 500 coacher och HR-specialister som valt att certifiera sig hos oss.

Kandidata är specialiserar på talangtester, personbedömningar och ledarutveckling. Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier inom Emotionell Intelligens, Neuroscience och Personlighet, samt forskning från Gallup om hållbar framgång hos individer och organisationer.

Våra kunder inkluderar några av Sveriges mest välrenommerade organisationer och företag, som alla värdesätter mänsklig potential och utveckling av ledarskap. Kandidata ägs av Christer Olsson och Bodil Jonason, en exekutiv coach och neuroscience-coach som fokuserar på att främja positiva känslor.

År 2021 förvärvade Kandidata en andel i HUCAMA AB, ett företag som stödjer organisationer med talent management och bedriver forskning inom prestation och personlighet. Detta förvärv stärker vår förmåga att leverera omfattande lösningar för att främja individuell och organisatorisk framgång.

Morgonkaffe

Gör som 100-tals HR-chefer och ledare och delta på Morgonkaffe.
Christer och Bodil reflekterar över ett nytt aktuellt ämne varje gång och delar med sig av sina reflektioner och erfarenheter. Morgonkaffe sker live med dig en gång i månaden via Zoom.

Sedan Bodil Jonason och Christer Olsson drog igång live-samtalet "MorgonKaffe" där de samtalar om ledarskap i all enkelhet har det blivit en mycket uppskattad styrketår. Idag är vi närmare 800 anmälda varje gång.

För mer info om kommande tillfälle och anmälan gå vidare här

test1

Utveckla ditt ledarskap med LedarLyftet

LedarLyftet, en av våra mest uppskattade utbildningar, ger dig möjlighet att utveckla ditt ledarskap. Du får tillgång till verktyg för att engagera, motivera och coacha dina medarbetare, samt skapa en stark teamkänsla där alla strävar mot samma mål.

Lärande och insikter blir mest kraftfulla när de sker i samspel med andra och över tid. Därför sträcker sig LedarLyftet över tre månader då vi hinner diskutera och reflektera din aktuella vardag och tillämpa det du har lärt dig. Du får ett eget coach-samtal och flera övningar där du tydliggör dina unika förmågor som ledare.

I LedarLyftet får du också möjlighet att nätverka med andra ledare. Kursledare är de erfarna ledarskapsutvecklarna Bodil Jonason och Christer Olsson. Ta steget och lyft ditt ledarskap till nästa nivå med LedarLyftet.

Anmäl ditt intresse till nästa kursstart och få mer information - LedarLyftet

Bodil2