Ta ditt ledarskap till nästa nivå!

Visste du att lärande och insikter blir som mest kraftfullt när det sker tillsammans med andra – och över tid?

Just därför har vi skapat en LedarLyftet, en tre månaders lång ledarskapsutbildning, där du tillsammans med andra får fylla på med kunskap och inspiration blandat med egna övningar i vardagen. I LedarLyftet kommer du att träffa andra ledare som du kan utbyta erfarenheter och nätverka med. Den som tränar och slipar strategierna kommer längre. Du får lära dig hur du påverkar dig själv och andra och skapar ett klimat för ständigt lärande.

Med Ledarlyftet utvecklar du ditt ledarskap och får verktygen till att engagera, motivera och coacha dina medarbetare, samt hur du skapar en stark teamkänsla där alla strävar mot samma mål.

Ledarlyftet passar såväl dig som är erfaren ledare, ny som chef, projektledare eller HR specialist. Det viktigaste är att du är öppen och reflekterande och villig att dela med dig av dina frågor och tankar till andra. Som de sociala varelser vi är, lär vi oss när vi lyssnar på varandras utmaningar och lösningar. Det vi har gemensamt är intresset ledarskap och att växa som individer för vårt lag.

Kursen leds av Christer Olsson och Bodil Jonason

_5D_0340 (2)
_5D_0007 (1)

Christer Olsson
Senior Executive Coach, Föreläsare och Författare

Bodil Jonason
Neuroscience Coach, Gallup Strenghts Coach, NLP Master, EQ-Trainer

Kursinfromation

Kursstart: 3 månader med 6 kurstillfällen (Kursstart 12 September 2023) Digitalt via Zoom (En heldag i Stockholm)
Kursavgift; 21.500kr + moms
Grupprabatt; 10% om fler från samma organisation deltar.

Intresseanmälan Ledarlyftet