Är du nyfiken på hur AI konkret kan användas av dig redan nu och underlätta ditt liv, din verksamhet och sättet du arbetar?Tycker du att mycket av det som förmedlas inom AI är svårt att ta till sig? Låter som science fiction? Det är det inte!

Följ med Christer Olsson och John Torgersson från EMCAP på en annorlunda föreläsning om AI och dess tillämpningar. De kommer att visa hur AI används, här och nu, för att underlätta ditt liv och din vardag. Det blir en konkret upplevelse där du kommer kunna ta till dig dessa verktyg och hjälpmedel redan idag.

Frågeställningarna kring AI är många och inte minst hur teknologin kommer att påverka vårt beteende? Kommer vår egen intelligens vara av värde? Varför är en stark värdegrund viktigare ju mer AI-teknologi vi tillämpar? Hur undviker vi att falla in i en ny religiös era av dataism där vi inte själva längre bestämmer vad som är rätt och fel? Detta och mycket mer kommer de att prata om under en fartfylld föreläsning där de blandar konkreta tekniska lösningar med psykologiska effekter och förstås vikten av sunt förnuft.

Föreläsningen kommer hållas i Göteborg och Stockholm. Välj det som passar dig bäst.  Antalet platser per ort är begränsade så missa inte din plats. Boka idag!

Göteborg 25 januari 2023

Stockholm 1 februari 2023

EMCAP Empowering Capabilities hjälper organisationer att göra digitalisering till en vana. Detta genom att bistå med förmågor som stärker verksamheter såväl mänskligt som digitalt.
EMCAP har skapat ett antal paketerade tjänster för att erbjuda maximerad nytta på kort tid för att lägga grunden och avancera er organisations digitalisering.

Kunder anser EMCAP vara kompetenta men okomplicerade.

2022-12-07 22_47_48-Om oss - EMCAP