Chefssnack blev Klokfaktorer

"Jag var sen till ett flyg och lyckades av flera omständigheter komma med ett tidigare plan, fick plats 18c på 18b sitter Svante Randlert. Vi har sökt möjlighet att ses i månader men inte lyckats, Jung kallar det synkronicitetprincipen andra kallar det meningen eller ödet.
Vi förde ett väldigt inspirerande och lärorikt samtal där Svante berättade om sin nya bok Klokfaktorerna som är ett destillat av 100 samtal Svante haft med framgångsrika svenska chefer och hur han gått tillväga med hjälp av bland annat AI att ta fram de 10 mest avgörande faktorerna för framgång.
Svante la upp bilden nedan som en selfie och fick en unik respons på kombon av oss, Svante kom då på idén att låta mig förhandsläsa och analysera boken och sen göra ett 101a avsnitt av podden där vi pratar om de 10 faktorerna."

Idag släpps avsnittet chefssnsnack 101 med med Christer och Svante du kan hitta det där poddar finns och avsnittet kommer innehålla deras insikter och övertygelser kring ledarskapets och livets olika utmaningar och möjligheter. Vill du få kloka råd inom detta av Christer och Svante, då är detta avsnittet för dig

Poddtoppen

Apple poddcast