”Reflektion är livsavgörande för oss människor. I tiotusen generationer så har vi utvecklats genom att lära av och med varandra med verklighetens om pedagogiskt verktyg. Vid lägerelden berättade vi sedna för varandra vad vi hade lärt oss och så småningom byttes lägerelden ut mot matbordet. Det fanns en tid då man åt middag tillsammans hemma. Man var inte full av aktiviteter utan man samlades runt matbordet och berättade hur dagen varit och då händer det något – det uppstår en form av reflektion. Mitt budskap idag är att oreflekterad erfarenhet är ingen erfarenhet, en oreflekterad kunskap är ingen kunskap.”

Christers Kurs, som har samma namn som nya boken VÅGA VECKLA UT DIG och frigör din omedvetna potential, finns på Framgångsakademin.

I kursen kommer Christer gå igenom sin syn på reflektion och mycket mer. Kursen vänder sig till dig beredd att bli mer Prövande Lärande och Därigenom Levande. Du kommer få konkreta, praktiska och enkla verktyg som frigör ditt liv och som gör att du är trygg i att vara den du är. En utbildning som kommer att göra skillnad.

Välkommen!