Välkomna på föreläsningen - "Att må bra är viktigast av allt" den 6 mars 2023.

Ann-Sofie Oscarsson Hellsing är en av Sveriges mest anlitade tränare inom Svensk ridsport. Hon är hon A-tränare i hoppning med egna meriter upp till internationell 160-hoppning. Ann-Sofie lever för sina hästar och för sina elever.

Under en tid har Christer Olsson fått äran och förtroendet att coacha Ann-Sofie. När frågan kom om att göra en föreläsning tillsammans tvekade Christer inte en sekund. Ann-Sofie vill skapa denna föreläsning så att så många som möjligt ska få lyssna på personen som förändrade hennes liv. Hennes förhoppning är att alla som går därifrån gör det på samma vis som hon gjorde efter mötet med Christer. Christer tycker det är en ära att får stå på scen tillsammans med Ann-sofie Oscarsson Hellsing, Johanna Lassnack och Andrew Settli.

Föreläsningen - "Att må bra är viktigast av allt" äger rum den 6 mars 2023 på Luftkastellet i Limhamn. Du kan redan nu boka din plats här.  Jag kommer gärna

Christer säger  - Jag ska förvalta detta förtroende på bästa sätt och hoppas kunna så några Tankefrön hos åhörarna denna kväll. Varmt välkomna!

Några tips
Följ gärna Ann-Sofie på hennes Instagram
Tidningen Ridsport skrev en artikel om denna föreläsning, den finner du här

2022-12-04 12_10_26-Unik ridsportföreläsning_ ”Att må bra är viktigast av allt” _ Ridsport