För att frigöra energin och potentialen i en organisation så handlar det om att skapa psykologisk trygghet. En miljö där alla vågar vara sårbara, ställa frågor, ta konflikter och vara sig själva fullt ut. Det är där och då det händer.
Din roll som ledare är därför oerhört viktig i detta och kom ihåg,  livet är ett Tillsammansprojekt och att du är summan av dina medansvarigas produktivitet. Så hur får du dem att må och prestera bättre varje dag?

Christer har privilegiet att vara tillbaka i VD-podden hos Arash Gilan. I avsnitt 73 samtalar de om livet, Tillsammansprojektet, Ubuntu, objektiv & subjektiv ensamhet och hur man skapar mening ur en meningslös händelse.

Arash Gilan, VD för Viva Media samt föreläsare och författare, samtalar med spännande människor som innehar olika kunskaper. I VD-podden utforskas hela paletten av bolagsbyggande tillsammans med ledare, chefer och experter Han vill att VD-podden ska vara en utbildnande och inspirerande podd. En podd som förhoppningsvis ger tid för eftertanke och reflektion om ditt egna beteendemönster, ledarstil och organisationsstruktur. Vad krävs för att bygga ett fantastiskt bolag?

Lyssna gärna på avsnitt son du hittade där poddar finns

VivaMedia_webb_VD_banner-1024x526