Kan certifiering-eq-i2-0 vara nästa steg?

Certifiering-eq-i2-0 fokuserar på att uppfatta, förstå och hantera egna samt andras känslor och därifrån välja sitt agerande.

Vi läser varandra hela tiden och registrerar även det som inte uttalas. Genom att förstå mer om sig själv och hur jag påverkar mig själv och andra är spännande på riktigt. Ett sätt att göra det är att lära sig definitioner inom emotionalintelligence. Det vi sätter ord på kan vi fånga och börja hantera.

Börja med vår 2-dagars kurs i Emotionell Intelligens - Certifiering-eq-i2-0!
Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering, coachning och ledarskapsutveckling och som i ditt arbete har användning av att utveckla sociala och emotionella förmågor. Möjligen arbetar du som beteendevetare, psykolog, personalvetare, coach.  Eller så har på annat sätt erfarenhet av urval och utveckling av individer.
Kursledare är Bodil Jonason och hon är hon är certifierad i neuroscience och är NLP Master och Trainer både i EQ och i Personlighet.

Utbildningen vänder sig även till dig som är ledare och som vill förstå dig själv bättre och de runt omkring dig. Var får du energi och hur hindrar du dig? Hur interagerar du med andra och hanterar dig själv i pressade situationer? Vårt verktyg har många skräddarsydda tips på hur du utvecklar önskvärda förmågor.

Vill du veta mer om innehåll i kursen, datum, ort så gå vidare här
Intresserad av vad Kandidata mer kan erbjuda läs här

"Du läcker vad du tänker. Så tänk inte på vad du säger, utan tänk på vad du tänker"//Christer

Kandidata identifierar talang och utvecklar ledarskap.

Du kan träna din känsla med oss. Välkommen till Kandidata
Genom att läsa situationen som den är och ta beslut efter det. Hur uppfattas jag och hur kommer mina beslut att uppfattas av andra? Det är en förmåga som påverkar samverkan med andra och gemensamt skeende. Med en högre #emotionalintelligence kan vi balansera känslorna och ta bättre beslut, hantera stress och bygga starka relationer. Då presterar vi tillsammans.

Bodil