VÅGA VECKLA UT DIG – och frigör din omedvetna potential

Vi är så glada att nu kunna berätta att Christers nya bok – VÅGA VECKLA UT DIG – och frigör din omedvetna potential kommer i slutet på November. Boken är bland annat skriven till dig som tror att mer utbildning och utveckling är lösningen på din känsla av att inte vara bra nog. VÅGA VECKLA UT DIG – och frigör din potential är ett ämne Christer brinner för så mycket just nu och upplever att så många behöver reflektera kring.

Christer ord om boken;
Med åren har jag förstått att en del av mina tankespår lever kvar hos publik och läsare långt efter att jag stängt av mikrofonen eller de slagit igen boken. När jag satte mig för att skriva var idén att plocka ut det bästa ur mina tidigare böcker och kombinera dessa med nya tankar. Jag tänkte att jag samlar det jag anser vara det bästa i en och samma bok. Det kändes passande nu när jag utsetts till Årets talare och allt.
Men … du kanske känner mig. Det råder verkligen ingen brist på uppslag, infall, tankar ord eller tankefrön. Möjligen råder det istället viss brist på självdistans eftersom jag – efter en noggrann genomläsning av de tidigare böckerna – tyckte det mesta, nästan allt, var så viktigt att det bara måste vara med. Men det fungerar ju inte….Och dessutom har jag ju nya tankar och reflektioner om nuet jag ville ha med.

Du kan redan nu bevaka när bokreleasen via Bokus alternativt Adlibris
Vill du beställa ett större parti av boken så maila oss gärna på info@cogroup.se