Ni som känner mig vet ju att jag har väldigt speciella erfarenheter av skolan, myror i rumpan, ordblindhet och talför landade jag i Obsklass (som det hette på tiden före alla diagnoser). Jag har ju sen som föreläsare pratat väldigt mycket om möjligheterna för varje individ med motsvarande erfarenheter att göra något konstruktivt av dem. Därför blev jag oerhört glad när en rektor vid namn Linda Blomdahl kontaktade mig med frågan om att tillsammans skriva en bok riktad till just lärare och skolan. Om vi bara kan så några tankefrön och betyda lite för lärare så påverkar vi kanske några barns liv, en svindlande tanke och känsla. Nu är boken här!

Låt oss sätta guldkant på din vardag var med oss på föreläsningen live online den 20 april kl.15.00.
anmäl dig idag https://www.liber.se/anmalan-online-event-guldkant

Skolcoachboken beställer du här