Hur skapar man inkluderande styrelsearbete?

Vi lever i en föränderlig värld och det är upp till varje styrelse att säkra att bolaget är rustat inför framtiden och snabbt kan ändra kurs när det blåser. Men har vi verkligen styrelser som kan bidra på optimalt sätt för att framtidssäkra våra bolag?

Statistik visar att mångfald är nyckeln till kreativitet, innovation och lönsamhet.  Detta och hur inkludering kan ta styrelsearbete till en ny nivå kommer vi att diskutera på eventet den 8 mars.  Panelen består av  Christer Olsson, Regina Sipos och Maria Hedengren och leds av Hanna Moisander och Emelie Meurk Demerud.

Medverka på Netlights kontor på Regeringsgatan 25, i Stockholm eller digitalt. Anmäl dig här

 

Panlens deltagare
Maria Hedengren - 20+ års erfarenhet inom IT och Tech, transformativa bolag i snabb tillväxt. Maria är idag styrelseledamot i Fishbrain, finansiell rådgivare och ängelinvesterare. Tidigare har hon bl a varit CEO på Readly och CFO iZettle.

Regina Sipos - Tidigare kommersiell direktör inom CGI och VD för ett antal bolag inom PostNord-koncernen. Idag styrelseordförande och styrelseledamot för hållbara techbolag såsom Bower, Mindmore, Knodd, Calejo mfl.

Christer Olsson - Christer coachar några av affärsvärldens mest erfarna ledare. Han har en gedigen erfarenhet inom kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Med en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar han till handling. Hans specialitet är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra.

 

1646314462324