Vill sända en sommarhälsning och påminna om några idéer som jag hoppas kan vara till nytta. Tänk på att graden av framgång är lika med graden av förväntans uppfyllelse så se till att ha rimliga förväntningar på din sommar.

Mitt råd är alltid att ta semester på semestern - vi fyller så lätt våra dagar med jobb, kanske inte riktigt med samma saker men vi fyller våra arbetsfria dagar med uppgifter, ansvar, åtaganden och vi glömmer att vila. Tänk på att semester är till för att vila och ladda batterierna t.ex med att GÖRA ingenting.  Att göra är ett verb så våga möt dig själv i att göra ingenting.

Vi går alla igenom olika faser, händelser och ställs inför olika situationer både av glädje och sorg. Det händer mig med som du vet. Du kan inte välja vad som händer men bortsett från chock och trauma kan du välja din reaktion på det som händer. Alla har inte samma förutsättningar jag förstår det MEN alla har samma möjligheter att göra det bästa av sin situation. Glöm inte det.

Jag tänker att Allt blir bra till slut och är det inte bra så är det inte slut. En tankebana lika användbar i alla sammanhang. I detta favoritordstäv finns det hopp. Det finns alltid hopp och faktum är att det alltid är sant. Det kan alltid bli bra. För allt blir till sist en perspektivfråga och med åren tror jag de flesta tenderar att välja idén som ger den bästa bilden av det som är och det som varit. Till slut blir det bra.

Låt oss göra sommaren bra och riktigt vilsam så ses och hörs vi med förnyad kraft och energi i augusti.

Christer Olsson
Linked In

Bild brygga 2018 940x438