Idag den 8/3 kl. 20.30 – 21.30 kommer Christer att gästa eventet From One To Anothers event ”Be Her Hero".

Målet med kvällen är samla in 200 000 SEK för att säkra de 100 sista stipendierna som saknas för att alla flickorna ska kunna fortsätta sin skolgång! From One To Another är en ideell, icke-vinstdrivande förening som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning. Via stipendier till flickor, och kvinnocenter till deras mödrar, bygger vi kapacitet, motivation och kunskap.
Verksamheten bygger på arbetsmodellen The Circle of Education som kvalitetssäkrar vårt arbete för att bygga hållbara samhällen kring våra stipendiater. En viktig byggsten är vårt partnerskap med den kenyanska NGO:n “Project Nikumbuke”. Med vår unika arbetsmetod och genom vårt samarbete med vår partnerorganisation, arbetar vi för tre av FNs Globala mål: minskad fattigdom, god utbildning för alla och jämställdhet.

Vi lovar en inspirerande digital kväll med stort fokus på vår verksamhet i Kenya men också show, underhållning och överraskningar. Du får träffa stipendiater, föräldrar och teamet på plats i Kenya men också företag som valt att stötta vårt arbete. Du kan också vara med i kvällen auktion.

Registrera dig här