Under september kan du hos flera bokhandlare och på nätet köpa Du läcker vad du tänker till ett rabatterat pris. Ord. pris ca 265kr/st. Det rabatterade priset gäller så långt lagret räcker dock senast till 30 september.

"Mitt mål är att så ett tankefrön hos varje människa jag möter. Så är det alltid. Varje gång jag ställer mig framför en ny publik, så har jag målet att plantera en ny tanke i huvudet hos var och en av de som lyssnar. Att skapa en Aha- upplevelse, som gjorde att timmarna i mitt sällskap var mödan värt.

När jag skrev boken -  Du läcker vad du tänker gjorde jag det men tanken på att du lättare själv skulle kunna arbeta vidare med det vi pratat om. Boken är uppbyggd på en idé som jag fått av er, min publik. En arbetsbok där varje kapitel ska kunna läsas fritt för sig eller så väljer du att läsa ett kapitel i veckan och då har du ett årsläsning framför dig. Boken börjar i din egen personliga utveckling, fortsätter in i dina nära relationer och avslutar i ditt förhållande till ditt yrkesliv. Sätt dig någonstans i lugn och ro, ha gärna pennan i hand och för att göra det enklare har jag lagt till några rader i slutet av varje kapitel så att du ska kunna reflektera och dra egna omedelbara slutsatser av den input du förhoppningsvis får."

Provläs boken här

Du kan beställa boken från Adlibris här
Vid beställning av fler än 20st maila oss på info@christerolsson.se
 
Bok bild 600 x 475 2