”Om vi människor hade lagt lika mycket energi på att acceptera varandras olikheter, som vi gör på att försöka göra olikheter till likheter, hade vi alla haft ett bättre liv.”

Med snart 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Varje föreläsning eller utbildning är unik och skräddarsydd för att passa just dig och din organisation och erat syfte och mål. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du hjälp att skapa förändring. Christer föreläser för ledningsgrupper, mindre bolag, avdelningar inom en organisation eller för hela koncerner.

Christer var en av de första att totalt ställa om till digitala föreläsningar och anlitade en Tv Producent för att anpassa allt till de nya förutsättningarna och har nu genomfört över 100 digitala föreläsningar med unika utvärderingar. Live eller digitalt - Du väljer!

Föreläsning - Aktuella Rubriker

  • Våga veckla ut dig - frigör din omedvetna potential
  • Du lever så länge du lär - Från Veta till Göra
  • Tillsammansprojektet - nyttan att vara omgiven av olikheter
  • Att få alla att gå från att vara medarbetare till medansvariga
  • Vi har aldrig haft det så bra och mått så dåligt. Hur kan vi hitta tillbaka till urkraften som tog oss hit?
  • Värdebaserat Affärsmannaskap - Om konsten räkna på och få betalt för metavärden
  • Kulturella och strukturella utmaningar i en allt mer digitaliserad värld - vad innebär det för ledarskapet?

"Vi mår så bra när vi lär oss saker! Men så fort vi blir tillräckligt duktiga är det många som lägger av.”

Orden är Christer Olssons och när han talar händer alltid något hos den som lyssnar. Sådant som tidigare har varit svårt blir plötsligt lätt att förstå, det komplicerade blir tydligt. Med en djup förståelse för människor och organisationer trycker Christer på rätt knappar och skapar bestående utveckling och progression. De som ser honom tala lämnar med aha-upplevelser, energi, en känsla av inre styrka och spännande insikter.

Utmärkelser

talarpriset01
chefsnatverk01