Gör dig en bra dag

Låt dig inspireras av Christer i hans nya föreläsning Gör dig en bra dag! Lyssna till hans sunda förnuft och hans förmåga att enkelt förklara hur vi ska Göra det bästa av vårt liv utifrån vår egen situation och förmåga.

Föreläsningen handlar om att inse att livet är alla dessa dagar och vikten att leva i "dagtäta" rum, du kan lära av i går och planera i morgon men "bara" leva idag.
Christer kommer också att ha med många av sina tankefrön kring att leva livet levandes, prövandes och lärandes och insikter kring självledarskap och att livet är ett tillsammansprojekt. I föreläsningen berör han teman som, sårbarhet, tacksamhet och att finna glädjen och mening i vardagen, särskilt i en tid av förändring. Han kommer också att prata kring mål och att de flesta både unga och äldre inte vet vad de letar efter förrän dom hittar det. Samt kraften i att finna och våga vara sitt sanna jag.

Christer ser verkligen fram emot att få möta dig/er och skapa ännu ett fantastiskt tillsammansprojekt
Vem tar du med dig?

co bild

Boka din plats

Föreläsningen kommer att äga rum i Stockholm 6 November, Malmö 7 November och i Göteborg 20 November 2024.
Nedan finner du mer information om respektive ort, tid och plats. Föreläsningen är 3 timmar inkluderat en paus på 30 minuter.
Reservera era biljetter redan idag.

STOCKHOLM 6 NOV

 Oscarsteatern - Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm

MALMÖ 7 NOV

Folk Mat & Möten - OLOF PALMES PLATS 1, 214 44 Malmö

GÖTEBORG 20 NOV

 Elite Parke Avenue - Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Läs mer om Christer 
Christer ser verkligen fram emot att få möta dig/er och skapa ännu ett fantastiskt tillsammansprojekt