Att vara äkta - vad betyder det för dig?

"För mig är det framförallt att lägg bort begreppet bra och dålig. Människor är inte bra eller dåliga vi är bara olika och är olika lämpade för olika situationer i livet. Spela inga spel utan var bara den du är och våga tro på dig själv. Mitt råd är att våga vara autentisk. Det har ett pris men när du är sann och äkta kommer du efter en tid vara omgiven av människor som tycker om dig som du är".//Christer
Agnetas Sjödin som driver "Så in i själen" har bjudit in Christer till samtal i podden.  De resonerar om olika ämnen såsom ovan samt hur vi mår och presterar bättre i nämnd ordning, människans främsta behov är att vara behövd och mycket mer.

Du hittar "Så in i själen" där poddar finns eller via länken här

Samtalen i "Så ini själen" handlar om hur deras resa har sett ut. De berättar om hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ. Målet  är att få dig som lyssnar att komma i kontakt inåt. Så att du kan hitta ett sätt att bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv och din själ.

 

thumbnail_SIIS thumb 1200 x 800 2