Hej alla vänner här kommer en sommarhälsning innan vi tar semester på "riktigt".

Först vill jag från djupet av mitt hjärta tacka er alla för ett fantastiskt halvår där jag lärt mig mer av fler än någonsin både i Personliga samtal, Grupputveckling, Föreläsningar och Workshops.

Nu är det dags att vi alla som har möjlighet verkligen tar chansen att vila och leva så planlöst i nuet vi bara förmår, var och en på sitt sätt.  Jag pratar nämligen med alldeles för många som planerar alldeles för mycket och skapar orimliga förväntningar på sig själva och sin omgivning inför sommaren, kom ihåg att - Graden av framgång är lika med graden av förväntans uppfyllelse - så konsten är alltså att ha rimliga förväntningar på dig och din omgivning.

Vill också påminna dig om att livet är ett tillsammansprojekt och att det blir bäst när vi gör saker tillsammans med dem som kompletterar oss på olika sätt, alltså är annorlunda, som du vet kan det vara svårt men tänk då på att det räcker att älska eller tycka om någon till 80% och acceptera resten.

Jag har en underbart bokad höst om än inte helt fullbokad ännu så ser fram emot att ses höras och få fortsätta utvecklas med er alla i höst igen då jag också släpper min nya bok, Bron Mellan Två Liv där jag samlat alla tankar och erfarenheter av de senaste två åren.

Jag ser också fram emot mina två öppna föreläsningar - Lev Livet Levande i November . En föreläsning som handlar om autenticitet, sårbarhet, lust, glädje, hopp, lycka i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet.

Gör dig nu en fin sommar och Massor av vila till dig
Christer

christerolsson_170423_0172