God Jul alla vänner nu är det tid för reflektion kring vad som hänt i år och vad vi lärt oss av detta, för att med dessa nya kunskaper och insikter skapa ett nytt bra år, var och en utifrån sina förutsättningar.

För min del har livet verkligen innehållit det absolut bästa och värsta i livet på ett och samma år, mitt fjärde barnbarn Agnes kom den 15e maj och sen kom lilla Paula den 3e september 3 dagarsenare den 7e September dog plötsligt min fru och livskamrat Carina.

Det är framförallt två insikter som fått mig att klara detta med ett rimligt välmående.
A, Insikten om att lycka inte är en tillfällighet utan en färdighet, som utgår från förmågan att se det du har och inte det du inte har, jag har hälsan, alla minnen, barn, barnbarn, släkt, vänner, er mm mm
B, Insikten om att det finns ingenting som får mig att må så bra som att få betyda något för någon annan, en paradox jag ofta pratar om är att många som mår dåligt fokuserar för mycket på sig själva och sitt mående när dom skulle må så mycket bättre på att hjälpa någon annan att må bättre.

Så tack tack tack alla ni som har låtit mig få betyda något för er i år, ni hjälpte mig genom att använda mig rekordmycket under hösten och sen givit mig den bästa återkopplingen jag fått i hela mitt liv, detta har verkligen burit mig igenom så många jobbiga stunder.Gör dig nu en riktigt God Jul genom att tänka på ovanstående så skapar vi det Goda Nya Året TILLSAMMANS

Massor av tackkramar från Öckerö
Christer