Påsktävling

Var med och tävla om biljetter till föreläsningen  - Lev Livet Levande som går i Göteborg 17 april och i Stockholm 19 april.
5 lyckliga vinnare kommer att få 2 biljetter var och väljer vilken ort och tid de önskar gå på. Tävlingen hittar du på vår Facebook och vår Instagram. Tävlingen avslutas på skärtorsdagen 6 april 2023 kl 17.00.

Lev Livet Levande handlar om autenticitet, sårbarhet, lust, glädje, hopp, lycka i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet. Upplev Christer Olsson unika förmåga att förklara hur vi kan leva livet levande. Hans sunda förnuft, genuinitet, karisma och förmåga att sätta fingret på det som är viktigt tar oss rakt in i kärnan av vad vi som människor behöver för att leva och må bättre.

I september 2021 vände hela hans liv upp och ner. I sin nya föreläsning berättar han generöst om sin resa genom sorg, saknad och den nya verklighet han stod inför. Också om hur han fokuserar på rätt saker. Christer tycker att det är viktigare än någonsin att se Livet som ett Tillsammansprojekt.

Kom och omfamnas av klokskap, skratt, igenkänning, beröring och gå därifrån med hopp, energi och livsglädje.

Vill du köpa din biljett så hittar du all information här

thumbnail_IMG_0566