Jag vill gärna hjälpa fler med mer, göra det lite lättare att leva helt enkelt.
Möjligen för att jag ofta upplever att många gör saker onödigt komplicerade och svåra i onödan.Som du säkert vet är jag fiskarson från Öckerö. Där gick man rakt på sak och sa sällan mer än nödvändigt. "Sitt i båten" räckte bra. Konsekvensen att inte göra som man blev tillsagd fick var och en räkna ut själv. Denna korthuggna, rationella och kärva livsstil har präglat mig starkt. Trots att jag försörjer mig som "pratare" så är det handlingarnas män och kvinnor som är mina förebilder. Tidigt lärde jag mig att man inte kunde önska sig bättre väder, man fick ta det som var annars blev det dåligt med mat på bordet.
Jag lärde mig att en människa definieras genom sin handling och det är sällan jag står på en scen utan att det lyser igenom. "Gör det!", säger jag. "Veckla ut dig!." "Agera!". "Lev!". Jag har många uttryck för samma sak; Action speaks louder than words.
 

När jag skriver mina böcker syftar det alltid åt detta hållet. Att påverka dina tankar så att du påverkar ditt beteende. Kanske inte så mycket, bara en aning, någon procent. Men tänk då på vad min pappa fiskaren skulle sagt om det: En grad på kompassen tar dig till en helt annat ställe om du bara håller på tillräcklig länge.Så kan jag genom mina böcker hjälpa dig lite på vägen är jag säker på att du kommer väldigt långt.Böckerna är en uppskattad julklapp, gåva till dig själv, dina medansvariga eller en kär vän.

 

Ge bort en uppskattad gåva

Christer böcker är en mycket uppskattad gåva. Önskar du beställa någon av böckerna finner du mer information om de olika här

Önskar du göra en större beställning på 50 eller fler maila oss gärna på info@christerolsson.se

716f2239-cd9b-4ece-9742-61f69320957f