"Vis av mina erfarenhet känner jag varje morgon att det är ett privilegium att vakna och få en dag till att lära mig saker på. Vi ska vara så ödmjuka och tacksamma för varje dag, dom är inte oändliga. Lyssna på de äldre och deras erfarenheter om livet så förstår du, en sa, alla dessa dagar att jag inte förstod att det var livet, lite snopet om du frågar mig.
Tänk på att Leva Livet Levande här och nu och gör dig en riktigt bra dag utifrån dina förutsättningar och så småningom vecka månad osv" // Christer Olsson

Vill du ta del av fler av Christers resonemang och tankefrön rekommenderar vi dig att komma på höstens öppna föreläsningar, 14 November i Stockholm och 16 November i Göteborg - Lev Livet Levande.

Föreläsningarna handlar om autenticitet, sårbarhet, lust, glädje, hopp, lycka i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet. Kom och omfamnas av klokskap, skratt, igenkänning, beröring och gå därifrån med hopp, energi och livsglädje. Vem tar du med dig?